Parteneri

In continuare va prezentam partenerii nostri.

spidersoft
spidernet

Clienti

Iata ce spun clientii nostri despre serviciile pe care le prestam:

Clinica4U

Prof.Dr. Ficeuan Ilie

Manager Clinica4U

Web2SMS.net ne ajuta sa fim mai aproape de clientii nostri si sa transmitem informatii privind campaniile medicale desfasurate si ofertele speciale disponibile, in timp real. Recomandam cu caldura serviciile Web2SMS.net, datorita promptitudinii echipei, imbinata cu interfata extrem de usor de utilizat, precum si grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai.

Baranovschi Emilian

CEO Advertising

Avand experienta in managementul unei retele de retail de tip corporate, am putut implementa usor aplicatia web2sms, fiind tot ceea ce am nevoie pentru a gestiona informational o retea de retail moderna, cu toate functionalitatile integrate. Costul redus ramane un factor important care-i crește valoarea in comparatie cu preturile concurentei sale.

Haralambie Victor

Director Tehnic Adjunct

Trebuie sa spunem ca are o interfata prietenoasa, accesarea serviciului de oriunde, fapt care pe noi ne-a ajutat foarte mult deoarece avand un punct de lucru si in Tulcea primeam datele cu intarziere, in acest moment toate mesajele despre datele si informatiile contabile sunt transmise in timp real.

Bobocea Tudor

Founder & CEO

Din punctul de vedere al caracteristicilor cea mai utila dintre ele mi se pare exportul de date din fisiere CSV sau Excel pentru campanii complexe de SMS-uri. Implemetarea a fost facuta cu profesionalism intr-un timp scurt, dovedind profesionalismul dumneavoastra.